SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Vinaròs dona a conèixer el cartell de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

Es tracta de l’obra dissenyada per l’artista Sebastián Casanova que representa la tradicional traca al carrer

La Regidoria de Festes, encapçalada per Víctor García, ha presentat avui el cartell anunciador de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, que se celebraran del 21 al 30 de juny. Es tracta de la imatge creada per l’artista local, Sebastián Casanova, que representa la tradició de córrer la traca, on es pot veure a les dames, cavallers, nanos, músics i fins i tot gent major participant en aquesta activitat tan característica de les nostres Festes.

El regidor García ha destacat que “es tracta d’una imatge senzilla i original que representa una de les tradicions més arrelades a Vinaròs, amb la tradicional correguda de la traca, una activitat que aconsegueix unir diverses generacions”. D’altra banda, García ha aprofitat per recordar que les reines de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere seran Blanca Lázaro Ferreres, dama de la Peña Taurina Pan y Toros i Gisele Domenech Nieto, dama del col·legi de la Misericòrdia.

Per acabar, García indicava que des de l’Ajuntament es treballa en els últims preparatius de la programació, que properament es presentarà en roda de premsa on hi haurà algunes novetats.