SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Vinaròs licita la renovació de la plaça de Sant Andreu per més de 271.000 euros

  • L’Ajuntament de Vinaròs ha anunciat la licitació de les obres de renovació de la plaça de Sant Andreu, amb un pressupost total de 271.569 euros i un termini d’execució de quatre mesos des de l’inici dels treballs.
  • Aquesta intervenció busca revitalitzar l’espai amb millores substancials en l’arbrat, la instal·lació de nous bancs, una nova il·luminació i la creació d’una zona de jocs infantils.

El vicealcalde de Vinaròs, Juan Amat, ha destacat la importància d’aquest projecte per a la comunitat local, subratllant que “aquest projecte es trobava bloquejat perquè l’anterior govern no disposava de pressupost per a afrontar-ho, un fet que impedia licitar aquestes obres i que va ser obviat pel govern socialista. Ha sigut l’aprovació del pressupost per part del nou govern municipal de PP, PVI i VOX el que ens ha permès licitar ara les obres i oferir una solució als veïns de la plaça”.

Amat ha explicat que el nou projecte inclou una sèrie de millores destinades a fer de la plaça un espai més atractiu i funcional per als residents. “Els treballs contemplen un increment de l’arbrat, dels bancs i una nova il·luminació adaptada a les noves característiques de la plaça, així com una nova zona de jocs infantils”, ha detallat el vicealcalde.

Aquest projecte és part dels esforços del nou govern municipal per resoldre els problemes deixats per l’administració anterior. “Continuem així donant solucions als empastres que va deixar el govern del Sr. Alsina i la Sra. Cerdà”, ha afegit Amat, remarcant el compromís de l’actual govern per millorar la qualitat de vida dels veïns de Vinaròs.

L’objectiu principal d’aquesta renovació és no només millorar l’estètica de la plaça, sinó també augmentar la seva funcionalitat i convertir-la en un punt de trobada per a la comunitat. Amb aquestes millores, l’Ajuntament espera oferir un espai més segur, còmode i agradable per a tots els usuaris.

El procés de licitació ja està en marxa, i s’espera que les obres comencin tan aviat com es compleixin els procediments administratius necessaris. Els veïns de la plaça de Sant Andreu poden esperar veure un canvi significatiu en el seu entorn en els propers mesos gràcies a aquesta iniciativa municipal.