SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Sant Jordi reforça la neteja arreu del municipi davant del creixement de visitants durant Setmana Santa.

L’Ajuntament de Sant Jordi reforça la neteja per rebre els milers de visitants a Setmana Santa

Sant Jordi, 29 de gener de 2024 – Amb l’arribada de la Setmana Santa, l’Ajuntament de Sant Jordi ha posat en marxa un pla d’acció per reforçar la neteja arreu del municipi, en previsió de l’esperat augment de visitants durant aquestes dates. Amb l’objectiu de garantir un entorn net i agradable tant per als residents com pels turistes, s’han realitzat una sèrie de treballs intensius en col·laboració amb l’empresa encarregada dels serveis de neteja.

El regidor de Serveis, Juan Carlos Esteller, ha destacat les tasques realitzades a la Urbanització Panoràmica, on s’ha fet la tallada de jardins, el desbrossament de camins i la neteja d’àrees verdes per millorar l’accessibilitat i l’experiència de qui gaudeix de l’entorn natural durant aquestes festivitats.

“Ens hem coordinat estretament amb l’empresa responsable de la jardineria i la neteja a Panoràmica per garantir que els espais públics estiguin en òptimes condicions”, va afirmar Esteller.

A més, s’ha posat èmfasi en la neteja de carrers i la gestió de residus, amb especial atenció a la Urbanització Panoràmica, on s’espera una afluència de visitants multiplicada durant aquests dies. Per evitar desbordaments de contenidors i mantenir la higiene urbana, l’empresa concessionària estarà de guàrdia durant tota la Setmana Santa i la Pasqua.

D’altra banda, al nucli urbà de Sant Jordi, es durà a terme una neteja diària de carrers i espais públics per assegurar el benestar dels residents i visitants que participin en les celebracions religioses i activitats festives pròpies de la Setmana Santa.

El programa de Setmana Santa inclou una varietat d’esdeveniments litúrgics i tradicionals, com ara misses, processons i trobades comunitàries, que es desenvoluparan en un ambient cuidat i preparat per rebre a tots els participants.

Amb aquestes mesures, l’Ajuntament de Sant Jordi busca proporcionar una experiència positiva i segura als qui visitin el municipi durant les festivitats de Setmana Santa, fomentant així el turisme i el gaudi de les tradicions locals.