SER Maestrat en directe

Intensa activitat esportiva del Club de Bàsquet Vinaròs aquest cap de setmana

**Intens cap de setmana d’emocions per al Club Bàsquet Vinaròs**

Vinaròs, 29 de gener de 2024 – El Club Bàsquet Vinaròs va viure un cap de setmana ple d’emocions, amb diversos partits que van mantenir als equips en moviment i van oferir un espectacle esportiu intens.

El cap de setmana va començar amb el partit del Benjamí Masculí, on el C.B. Gil Comes Vinaròs va imposar-se al Tallers Fran Marco Uixó Bàsquet amb un resultat de 46-63. Tot i això, la victòria va ser concedida per incomplir l’altre equip la passarel·la, tot i això, el marcador va donar el triomf al equip local.

En la categoria Aleví Femení, el C.B. Gil Comes Vinaròs va enfrontar-se al Vila-real B.C., aconseguint una victòria ajustada amb un resultat final de 37-41. Les jugadores de Vinaròs van destacar per la seva defensa ferma, que els va permetre jugar ràpidament en atac.

El partit de l’Aleví Masculí va ser emocionant, amb el C.B. Gil Comes Vinaròs derrotant a l’Alcora Bàsquet amb un marcador de 86-77. Tot i un inici prometedor per al Vinaròs, el rival va despertar i va posar nerviosos els locals, però un últim esforç va permetre al C.B. Gil Comes Vinaròs mantenir-se a dalt en el marcador i assolir una victòria merescuda.

La categoria Infantil Masculí va veure el C.B. Gil Comes Vinaròs guanyar al C.B. Torreblanca amb un marcador de 69-57, recuperant sensacions positives. Els júniors del C.B. Gil Comes Vinaròs van enfrontar-se al Nou Bàsquet Castelló, lluitant amb determinació fins al final malgrat la derrota per 69-58.

El Sènior del Club Bàsquet Vinaròs va jugar contra l’Inmocarrillo C.B. TLL Proveïments A, assolint una victòria amb un resultat final de 69-77, en un partit intens i emocionant.

Amb una sèrie de partits vibrants, el Club Bàsquet Vinaròs continua demostrant la seva dedicació i talent en les competicions locals, oferint als aficionats emocions i moments inoblidables sobre la pista.