SER Maestrat en directe

L’Aeroport de Castelló ampliarà la seva oferta de vols amb noves rutes a Bilbao i Porto

  • A partir del dissabte 1 de juny, l’aeroport de Castelló ampliarà la seva oferta de vols amb la posada en marxa de noves rutes a Bilbao i Porto.
  • Aquestes connexions estaran operatives durant la campanya d’estiu, amb dues freqüències setmanals cadascuna.

Salomé Pradas, consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, ha destacat que aquestes noves rutes reforcen la connectivitat aèria de Castelló i afavoreixen l’arribada de turistes provinents del País Basc i Portugal. Amb la incorporació d’aquestes connexions, l’aeroport ofereix un total de deu rutes durant la temporada estival i sumarà una onzena a partir de desembre amb una nova ruta a Astúries.

La ruta de Bilbao, operada per Volotea, torna a l’aeroport de Castelló després d’un any de pausa. Aquesta connexió, de caràcter estival, tindrà vols els dimecres i dissabtes fins al 16 d’octubre, oferint un total de 80 vols durant les 20 setmanes de funcionament.

D’altra banda, l’aeroport operarà per segon any consecutiu la ruta de Porto, gestionada per Ryanair. Els vols a Porto estan programats els dimarts i dissabtes fins al 28 de setembre.

A més, l’aerolínia Wizz Air augmentarà la freqüència de la seva ruta a Bucarest amb la incorporació d’un quart vol setmanal els diumenges, que s’afegirà als vols actuals dels dimarts, dijous i dissabtes. Aquesta ampliació permetrà una major flexibilitat i opcions per als viatgers que utilitzen aquesta connexió.

Amb aquestes novetats, l’aeroport de Castelló continua millorant la seva oferta de vols i connectivitat, consolidant-se com un punt clau per al turisme i els viatges a la província.