SER Maestrat en directe

Crònica | Campionat Autonòmic d’Handbol Platja a Vinaròs

El cap de setmana del 25 i 26 de maig, la platja del Fortí de Vinaròs va acollir la segona jornada del Campionat Autonòmic d’Handbol Platja. L’esdeveniment va comptar amb la participació de 49 equips i aproximadament 700 jugadors i jugadores, convertint la sorra vinarossenca en l’escenari d’una intensa competició.

Aquest campionat, que es celebra anualment i alterna entre les ciutats de Vinaròs, Alcalà i Benicarló, va demostrar una vegada més la seva capacitat organitzativa i l’alt nivell competitiu dels equips participants. Aquesta edició va ser especialment destacada gràcies a l’excel·lent treball logístic i la col·laboració de diverses entitats locals.

Entre els equips organitzadors i els que van venir de fora per sumar punts per a l’Arena 1000, vam poder veure els millors conjunts de la Comunitat Valenciana en acció. L’alt nivell de joc es va fer palès en totes les categories, oferint un espectacle esportiu de primer nivell.

Els equips locals de Vinaròs van participar amb un infantil, un cadet i dos sèniors, que tot i caure en la primera ronda, van gaudir de l’experiència i de l’ambient de germanor que va regnar durant tot el campionat.

El Club de Balonmano Vinaròs vol expressar el seu agraïment a tots els col·laboradors que van fer possible aquest esdeveniment. Un especial reconeixement a Melons Bruñó per la seva donació de melons per als participants, al Pub Oscar’s per proporcionar aigua en moments de necessitat, a l’Ajuntament de Vinaròs per la seva estreta col·laboració amb el club, i a Xavier Cruella per la seva gestió de l’equip de música.

Guanyadors del torneig per categories:

Infantil Femení: Balonmano Playa Marny
Infantil Masculí: Balonmano Servigroup Benidorm
Cadet Femení: C.H. Xàvia
Cadet Masculí: Club Balonmano Playa Rayito Salinero
Juvenil Femení: C.H. Lleons Gandia
Juvenil Masculí: Balonmano Playa Rayito Salinero
Sènior Femení: C.H. Xàvia
Sènior Masculí: C.H. Xàvia

L’èxit de la jornada a Vinaròs no només es va veure reflectit en la participació i l’alt nivell de joc, sinó també en la capacitat d’organització i en l’excel·lent acollida per part del públic i els col·laboradors. Això augura un futur prometedor per a les pròximes edicions del Campionat Autonòmic d’Handbol Platja.