SER Maestrat en directe

La Guardia Civil deté un home “in fraganti” a Benassal gràcies a la col·laboració ciutadana

  • La Guardia Civil ha detingut un home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un local d’hostaleria de Benassal, gràcies a la ràpida intervenció ciutadana.

Els fets van ocórrer la matinada del passat 31 de maig, quan un veí de la localitat va escoltar sorolls de vidres trencats i va alertar el telèfon d’emergències 062 de la Guardia Civil. En rebre l’avís, els agents es van desplaçar immediatament al lloc indicat, on van observar una persona sortint per la finestra d’un establiment de restauració amb una bossa plena de monedes.

En adonar-se de la presència policial, l’individu va fugir corrent pels carrers del poble, abandonant el botí poc després. La ràpida actuació dels agents de la Guardia Civil de Villafranca del Cid va permetre la detenció del sospitós a poca distància del lloc dels fets. Se li atribueix un delicte de robatori amb força, i els diners recuperats han estat retornats al seu legítim propietari.

Les diligències instruïdes han estat entregades als Jutjats de Castelló per a la seva tramitació.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Oficina Perifèrica de Comunicació de la Guardia Civil, al telèfon 964.22.46.00, ext. 0620140, o al 628.140.650.