SER Maestrat en directe

La Guàrdia Civil desarticula un grup criminal i esclareix 17 fets delictius en cases de camp i en un ajuntament de la província.

La Guàrdia Civil desarticula un grup criminal i esclareix diversos robatoris a cases de camp i a l’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat.

L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Castelló ha portat a terme una operació contra el robatori en habitatges, desmantellant un grup criminal i esclareixen diversos fets delictius. Després de rebre diverses denúncies de robatoris i furtats durant el mes de gener, les autoritats van iniciar una investigació exhaustiva.

Després de dur a terme vigilàncies, seguiments discrets i altres gestions, la Guàrdia Civil va obtenir proves contundents sobre l’estructura i coordinació del grup delictiu. Entre els dies 3 i 12 del mes actual, es va procedir a la detenció de sis persones relacionades amb els robatoris a cases de camp i a l’ajuntament d’Atzeneta del Maestrat.

Durant els registres autoritzats, es van recuperar diversos efectes robats, incloent-hi televisors, neveres, bicicletes, electrodomèstics i eines de gran valor. Aquests objectes van ser retornats als seus legítims propietaris.

Els membres del grup utilitzaven sempre el mateix modus operandi: forçaven les casetes de camp per endur-se’n els efectes, que després emmagatzemaven en una base logística situada en la localitat de Useras.

Un dels detinguts ha estat ingressat a presó com a mesura preventiva.

Aquesta operació ha estat realitzada per membres de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Castelló, en el marc del seu compromís per combatre el robatori en habitatges i protegir la seguretat dels ciutadans.