SER Maestrat en directe

La Fira d’Oferta Formativa posa punt final a la Setmana de la Joventut de Benicarló

Avui, a Benicarló, ha tingut lloc una trobada educativa única: la Fira Intercomarcal d’Oferta Formativa, que ha congregat 18 centres educatius del Baix Maestrat, Alt Maestrat, els Ports i Montsià. En aquest esdeveniment, més de 80 cicles formatius han estat exposats per oferir als prop de 1.000 estudiants presents una visió àmplia de les opcions educatives disponibles.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdà, i el regidor d’Educació, Carlos Delshorts, han encapçalat la visita a la fira, destacant la importància d’oferir als joves totes les opcions educatives possibles perquè puguin prendre decisions informades sobre el seu futur.

Amb un total de 30 famílies professionals representades, la fira ha proporcionat als joves una panoràmica completa de les possibilitats formatives a prop seu, afavorint una orientació educativa més precisa.

La Fira Formativa ha clos la Setmana de la Joventut, un esdeveniment de cinc dies dedicat exclusivament als joves, amb l’objectiu de proporcionar-los recursos, informació i activitats que fomentin el seu creixement personal i professional.