SER Maestrat en directe

La Fira Agrícola de Vinaròs omplirà de vida els carrers de la ciutat els dies 4 i 5 de maig

  • La Fira Agrícola de Vinaròs torna amb tot el seu esplendor al passeig de Fora del Forat, amb una gran varietat d’expositors que ofereixen productes agrícoles, automoció i proximitat. A més, la fira comptarà amb una àmplia programació pensada per a tots els públics, convertint-se en una cita imprescindible per a la comarca.

La ciutat de Vinaròs acollirà la 60a edició de la seva Fira Agrícola durant el cap de setmana del 4 i 5 de maig. Els expositors, que oferiran productes agrícoles, automoció i proximitat, ompliran el passeig de Fora del Forat amb un total de 22.000 metres d’exposició. A més, es podrà gaudir d’una àmplia programació per a tots els públics durant tot el cap de setmana.

El regidor d’Agricultura, Agustín Molinero, ha destacat la diversitat d’estands que es podrà trobar a la fira, amb productes d’alimentació, artesanals i d’automoció. A més, s’ha ressaltat la importància dels expositors locals i la seva gran qualitat.

Durant la fira, es farà un reconeixement a la trajectòria agrària de Tonica Foix, en reconeixement a tota una vida dedicada al camp. A més, la programació inclourà un tardeo amb música en directe i actuacions per a tota la família, com un circuit d’aventures per als més petits i una xocolatada popular.

La programació completa amb els horaris d’aquestes activitats es publicarà a les xarxes socials de l’Ajuntament properament. Molinero ha agraït la implicació de tots els que han fet possible aquesta fira i ha convidat a tots els veïns de la comarca a apropar-se a Vinaròs els dies 4 i 5 de maig per gaudir de la mostra i de les activitats programades.