SER Maestrat en directe

La Diputació renova la flota de vehicles dels bombers en un pas ferm per garantir la seguretat

La Diputació de Castelló reforça la seguretat amb la dotació de nous vehicles per als Bombers

La Diputació de Castelló ha anunciat una inversió significativa per millorar la seguretat dels castellonencs, amb la dotació de nous vehicles per al Consorci Provincial de Bombers. Amb una inversió de 137.093 euros, l’administració provincial ha adquirit tres vehicles destinats a unitats de comandament, específicament tres unitats Skoda Karoq 4×4 autonòmic, totalment equipades i llestes per entrar en servei.

David Vicente, diputat de Bombers, ha assenyalat que aquesta inversió reflecteix l’aposta decidida de l’equip de govern per ampliar i renovar la flota de vehicles del consorci. Els nous vehicles ja estan operatius al parc de bombers provincial, representant un pas més en el compromís de reforçar la reacció operativa i vetlar per la seguretat dels habitants.

A més dels vehicles ja adquirits, s’han anunciat plans per incorporar dos nous camions autobomba BFP (Bomba Forestal Pesada) i un nou furgó de risc químic destinat a serveis especials amb riscos, amb una inversió que supera el milió d’euros.

Vicente ha destacat que aquesta inversió permetrà dotar als bombers dels millors recursos possibles per a actuar davant qualsevol emergència, millorant tant la seguretat dels professionals com la resposta a les necessitats dels ciutadans de la província. Això demostra el compromís continu de l’equip de govern amb la millora dels recursos disponibles per als bombers, garantint una millor protecció i resposta en situacions d’emergència.