SER Maestrat en directe

La Diputació millora l’accés al castell de Pulpis i potència les capacitats com un reclam turístic

Millora l’accés al Castell de Pulpis per potenciar el turisme a Santa Magdalena de Pulpis

La Diputació de Castelló ha finalitzat les obres d’ampliació de l’accés al Castell de Pulpis, reconegut com a Bé d’Interès Cultural, amb l’objectiu de convertir-lo en un reclam turístic destacat. Amb una inversió de 126.124,06 euros, la reforma ha inclòs la neteja de vegetació i la consolidació del camí d’accés, facilitant així la visita al monument medieval.

El diputat de Cultura, Alejandro Clausell, ha explicat que aquesta actuació era necessària per millorar l’accessibilitat al castell, ja que l’únic accés disponible fins ara era a peu. El nou camí guia els visitants fins a la base de les muralles, oferint una perspectiva privilegiada del monument i facilitant la seva visita.

Així mateix, Clausell ha destacat el compromís de la Diputació amb la conservació del patrimoni històric i cultural de la província de Castelló, posant en valor els seus recursos turístics i impulsant el desenvolupament econòmic de la comarca del Baix Maestrat.

Amb aquesta millora, s’espera que més turistes i veïns de la província puguin gaudir d’aquest tresor històric situat en un entorn privilegiat, contribuint a la seva preservació i difusió.