SER Maestrat en directe

La Diputació de Castelló llança la segona edició del concurs ‘Naturalitza’t!’

La Diputació de Castelló ha anunciat la segona edició del seu aclamat concurs de fotografia, ‘Naturalitza’t!’. El certamen, amb una dotació total de 4.000 euros en premis, busca fer llum sobre la bellesa natural de la província de Castelló, destacant els seus variats paisatges: des de la costa fins a l’interior, passant pel secà, les marjals, els espessos boscos, la plana i les imponents muntanyes.

Aquesta iniciativa no només vol reconèixer el talent fotogràfic, sinó també promoure el coneixement i valorització del ric patrimoni natural castellonenc. “Volem que, a través de la mirada dels fotògrafs, més gent descobreixi els racons únics que amaga la nostra província”, ha afirmat un representant de la Diputació.

En detalls del certamen, la categoria general contempla premis de 1.000 euros per al primer classificat, seguit de 700 euros per al segon i 500 euros per al tercer lloc. Addicionalment, hi haurà nou accèssits valorats en 200 euros cadascun. La convocatòria convida a tots els amants de la fotografia a participar i compartir la seva visió del paisatge castellonenc.