SER Maestrat en directe

La consellera de Turisme fa entrega a Maestrat, ànima interior de la distinció com a Destinació Turística Intel·ligent pionera i referent a la Comunitat Valenciana.

La presidenta de Maestrat, ànima interior, Ruth Sanz, ha recollit al saló d’actes de l’Ajuntament de Benidorm aquesta distinció.

Xert, Traiguera, Tírig, Sant Rafael del Riu, Sant Mateu, Sant Jordi, Rossell, Cervera del Maestre, Canet lo Roig i Càlig, són els municipis que formen part de la destinació turística Maestrat, ànima interior, amb l’objectiu de caminar conjuntament cap a un model turístic sostenible i intel·ligent seguint les estratègies marcades des de Turisme Comunitat Valenciana, adaptant-les a la nostra idiosincràsia.Des de la destinació, els darrers anys, s’han desenvolupat un conjunt de projectes turístics singulars,  que han derivat en aquesta distinció com a destinació pionera en la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (DTI-CV), i com a referent en l’adopció del model DTI-CV.A l’acte d’entrega de la distinció destacar l’assistència del director general de Turisme, José Manuel Camarero, i de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, que ha atorgat personalment la distinció a Ruth Sanz, com a presidenta de la destinació Maestrat, ànima interior. Ruth Sanz ha assenyalat “la importància de rebre aquesta distinció, ja que ens posiciona com a destinació turística referent a la Comunitat Valenciana i ens dona un impuls per a continuar el projecte de desenvolupament turístic amb tots els municipis des de l’àmbit supramunicipal”.

Oleoturisme, enoturisme, pobles per recórrer amb les seues rutes culturals, practicar senderisme i cicloturisme amb BTT o Gràvel i conèixer els espais naturals protegits, participar en les seues fires, són oportunitats de conèixer i gaudir del Maestrat més autèntic. Un territori amb personalitat i singularitats que el fan únic.

Més informació en www.maestrat.travel