SER Maestrat en directe

Juanma Cerdá presenta els 11 primers de la seva candidatura

 

  • El candidat del PP a l’alcaldia de Benicarló presenta “l’equip de la il·lusió” amb la presència de Marta Barrachina, presidenta provincial del PPCS, que defensa “el canvi imparable que Benicarló ens demanda i que només Juanma els garanteix”

 

  • “Estic segura que el 28 de maig el PP de Benicarló guanyarà les eleccions perquè l’equip que lidera Juanma Cerdá és imparable i perquè Benicarló mereix un canvi de rumb de la mà de tots”, subratlla Marta Barrachina

 

  • “És el moment d’encaixar la mà als veïns perquè són massa les fractures que heretem”. “Som benicarlandos i estem orgullosos d’aquesta ciutat. Defensar a Madrid, València i Castelló les inversions que mereixem és un deure”, indica Juanma Cerdá

 

  • Situa la piscina i el bulevard com dos objectius “prioritaris” de la seua política i aposta per injectar incentius “que posen en valor el teixit comercial. El seu múscul és sinònim d’oportunitats per a Benicarló”, considera Cerdá que es mostra decidit a “escoltar”

“Benicarló demana un canvi i en el PP estem decidits a fer-lo possible. Convertint la veu dels nostres veïns en la guia de les nostres polítiques, escoltant les seues propostes i les seues queixes, i sobretot, treballant amb el cor per aquest municipi que és orgull de tots”.

Juanma Cerdá ha presentat a Benicarló al “equip de la il·lusió” abrigallat per la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, qui ha reivindicant el tarannà moderat i seré del candidat “com a garantia d’èxit per a aquesta gran ciutat”.

“Estic segura que el 28 de maig el PP de Benicarló guanyarà les eleccions perquè l’equip que lidera Juanma Cerdá és imparable, perquè Benicarló mereix un canvi de rumb de la mà de tots vosaltres, de la mà dels comerços, dels autònoms, dels agricultors, dels pescadors, en definitiva de la mà de tots, perquè hem de dir molt alt, que aquest és el projecte de tots”, ha subratllat Marta Barrachina.

La presidenta provincial ha manifestat aquest suport en el si de la posada de llarg de la candidatura de Juanma Cerdá, el grup de persones que “amb talent i preparació” estan decidides a “retornar a Benicarló les oportunitats que un govern fracturat els ha negat”. Fer-ho amb un equip “renovat i capaç, que summa joventut i experiència i que té un repte prioritari: treballar per Benicarló amb el desig de millorar la vida dels nostres veïns i promoure les oportunitats i el futur que durant massa anys han passat de llarg”, tal com ha declarat l’alcaldable.

Juanma Cerdá s’acompanya d’una llista en la qual compta amb el president local, José Antonio Redorat, com a número 2. Els cinc primers llocs els ocupen Maite Pellicer, Fabián Flos i Arantxa García. “Benicarlandos valents, capaços i preparats. Disposats a donar el millor de si per a millorar el millor poble d’aquesta província”.

La renovació que Cerdá ha traslladat al seu equip s’acredita amb la incorporació d’Álvaro París, Sonia Foix, Borja Castell, Vicent Prats i Lorena Llorach, que al costat d’Alexis Sastre tanquen els primers onze llocs de la llista.

“Tots són importants perquè tots sumen. Els que estan i també els que no estan. Perquè el meu objectiu”, tal com ha assenyalat Juanma Cerdá, “no és ser l’alcalde de la majoria, sinó l’alcalde de tots”. I entre les seues prioritats està l’obertura de la piscina climatitzada que el PSOE va tancar fa tres anys, la remodelació del bulevard i la posada en marxa d’un pla d’incentius per als comerços que “retorne el múscul al nostre teixit econòmic local perquè la seua activitat és sinònim de riquesa per a Benicarló”.

En paral·lel, Cerdá defensa “els interessos d’aquesta ciutat per damunt de colors polítics, perquè abans de res, som benicarlandos”. I planteja a Marta Barrachina el seu desig de trucar a les portes de Madrid, València i Castelló “per a reclamar les inversions que ens mereixem”. “Aquest és un projecte de portes obertes, no de despatxos tancats, i estem decidits a trucar a les portes del cel perquè Benicarló isca de les ombres i brille com mereix”, ha rematat el candidat del PP.