SER Maestrat en directe

 Juan José Borràs, número 7 de la candidatura dels Socialistes de Vinaròs a les eleccions municipals

N. de P:

L’expresident i fundador de l’associació de comerciants Vinaròs és Comerç entre els anys 2015-2019 amb àmplia experiència en el sector del moble, serà una de les figures clau per rellançar el comerç i la indústria a la nostra ciutat.

Nascut a Vinaròs l’any 1954, té una àmplia experiència en diferents sectors laborals. Destaquen, entre d’altres, el compromís laboral familiar a la Fonda-Bar Victòria, així com més de 20 anys en el sector industrial del moble a diferents departaments de l’empresa Rimobel com direcció comercial, responsable de logística, expansió, implantació informàtica, costos o disseny. Així mateix, també ha sigut propietari i gestor durant quasi 20 anys de l’establiment franquiciat “Adolfo Dominguez” a la nostra ciutat.

En l’àmbit associatiu, destaca la seua experiència baix l’entitat Vinaròs és comerç que es va crear a la ciutat l’any 2015 per tal de dinamitzar l’oferta comercial i millorar l’organització associativa d’un dels grans sectors productius de la nostra ciutat: el comerç