SER Maestrat en directe

Josi Ganzesmüller guanyador d’un centamen de relats breus de la Diputació

 

La vicepresidenta de la institució provincial i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha sigut l’encarregada d’entregar els diplomes als guanyadors Josi Ganzenmüller Roig, Pedro Gómez Simón, Ramiro Segarra Boix i Mar Mateu Serrano

N. de P.

El saló de recepcions de la Diputació de Castelló ha acollit l’acte de lliurament dels premis de l’III Concurs de Microrelats de Persones Majors i l’I Certamen d’Il·lustració Juvenil Intergeneracional.

 

Així, en el cas del concurs de microrelats, el guanyador ha sigut Josi Ganzenmüller Roig pel relat ‘A las cinco de la tarde’, el segon lloc ha sigut per a Pedro Gómez Simón pel relat ‘Pesadilla 54’ i el tercer lloc ha sigut per a Ramiro Segarra Boix pel text titulat ‘Família de fusters’. Així mateix, el premi del certamen d’il·lustració ha sigut per a Mar Mateu Serrano.

 

L’acte ha estat presidit per la vicepresidenta de la Diputació de Castelló i diputada provincial de Benestar Social, Patricia Puerta, qui ha destacat que “aquesta Diputació ha apostat, i apostarà, per totes les accions que suposen un revulsiu vital, tant a majors com a joves”. “Ells i elles són el nostre passat i el nostre futur. Per això, i així ho entenem, les administracions tenim l’obligació de visibilitzar-los i donar-los el seu lloc”, ha afegit Puerta.

 

La vicepresidenta ha anunciat que la institució provincial, a través de l’àrea de Benestar Social i el servei de publicacions de la Diputació de Castelló, editarà el primer llibre de microrelats en el qual es recolliran tots els textos presentats en aquest concurs des de la primera edició. A més, la portada serà la il·lustració guanyadora de Mar Mateu i també s’inclouran les il·lustracions que s’han presentat al certamen.