SER Maestrat en directe

Josep Compte, PVI, dimiteix dels seus càrrecs al front del partit

N de P

Vinaròs a 19 d’agost de 2023

Benvolguts membres del Partit de Vinaròs Independent:

Després d’una reflexió profunda i tenint en compte les meves conviccions polítiques i prioritats personals, us comunico, mitjançant aquest comunicat, que el passat dilluns 7 d’agost vaig presentar la meva dimissió com a secretari general del Partit de Vinaròs Independent a l’executiva del partit.

Agraeixo l’oportunitat que em va oferir el PVI de ser el secretari general del partit. Durant aquests anys he aprés moltíssim i he pogut adquirir molts coneixements sobre el funcionament d’un partit polític local.

Això, no obstant, per la fidelitat als meus ideals polítics, per alineació amb els meus valors i pel desgast personal que tot això suposa, he decidit fer un pas al costat i renunciar-ne al càrrec. A més a més, per aquestes raons i per les discrepàncies ideològiques amb el camí que està emprenent el PVI, també he pres la decisió de renunciar a continuar formant part de l’executiva del partit.

Tot i això, continuaré vetlant per la continuïtat d’un govern progressista a Vinaròs i amb el ferm desig que continuem avançant com a poble i com a societat.

Atentament:

Josep Compte Saura