SER Maestrat en directe

Gran èxit de participació al Campus Jove 2024 d’Alcalà-Alcossebre

Un total de 56 xics i xiques d’Alcalà-Alcossebre estan participant enguany en el Campus Jove 2024, organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre. Aquesta iniciativa, que es desenvolupa del 1 al 26 de juliol, ofereix una alternativa d’oci i formació dirigida als joves de la localitat, d’edats compreses entre els 12 i els 18 anys, durant els matins, de dilluns a divendres.

Des de l’inici del campus, l’1 de juliol, els participants han pogut gaudir d’una àmplia varietat d’activitats dissenyades per entretenir i educar. Entre aquestes activitats es troben tallers de cuina, sessions de paddle surf, jocs de taula, jocs esportius com el futbol i el vòlei, i tallers de prevenció del consum de drogues. A més, s’han organitzat tallers creatius com el de confecció de tote bags i emocionants excursions al Laberint i al parc aquàtic Aquarama.

El Casal Jove, situat en l’Espai d’Oci d’Alcossebre, actua com el centre neuràlgic de les activitats del campus. A més, l’Ajuntament ha facilitat el transport gratuït per als joves que resideixen a Alcalà, assegurant així que tots els participants puguen accedir fàcilment a les activitats.

La Regidoria de Joventut ha destacat “la gran acceptació que té aquest Campus Jove”, subratllant que “suposa una opció molt valorada per a assegurar la conciliació familiar durant el període de vacances escolars, per als joves de la nostra localitat”. L’alta participació i l’entusiasme dels joves confirmen l’èxit d’aquesta iniciativa, que no només proporciona entreteniment durant l’estiu sinó que també promou valors educatius i saludables entre els joves d’Alcalà-Alcossebre.

Amb activitats que abasten des de l’oci actiu fins a la formació preventiva, el Campus Jove 2024 es consolida com una proposta integral i enriquidora per a la joventut de la localitat, contribuint a un estiu ple d’aprenentatge i diversió.