SER Maestrat en directe

Els socialistes de Vinaròs celebren que el procés d’estabilització de personal acabe abans de l’estipulat

Nota de premsa del PSPV-PSOE de Vinaròs que reproduïm a continuació.

Herència en positiu: el procés d’estabilització a l’Ajuntament de Vinaròs acabarà abans de la data estipulada

Amb la contractació com a personal laboral fix al voltant de 30 treballadores i treballadors (Àrea de neteja i consergeria), estem a portes de donar per finalitzats els processos selectius i d’estabilització

Els socialistes de Vinaròs posen en valor el treball realitzat durant la passada legislatura en matèria d’RR.HH i Personal dut a terme pel regidor, Fernando Juan. Un treball que, en paraules d’Eva Bibián, «posa de manifest, un exemple més, de l’herència en positiu, esta vegada en una àrea tan complexa i rellevant com és la del personal de la casa».

Segons la regidora, membre del Grup Municipal Socialista, «amb la contractació com a personal laboral fix al voltant 30 treballadores i treballadors, estem a portes de donar per finalitzats els processos selectius i d’estabilització quasi 8 mesos abans de la data límit estipulada (desembre 2024)».

Finalment, indicava que «este treball, sens dubte, haguera sigut impossible sense el compromís i la professionalitat del Departament de Personal de l’Ajuntament al qual, a través d’estes línies, volem agrair públicament el seu acompliment, constància i esforç al llarg d’estos mesos».