SER Maestrat en directe

El PSPV destaca la inversió de 10 milions del Govern d’Espanya per a recuperar la costa de Castelló “enfront dels zero euros del PP”

Falomir desautoritza Marta Barrachina per a liderar la reivindicació d’inversions per al litoral provincial “perquè calla quan governa el PP i insulta i crispa quan el PSOE està al capdavant de l’executiu”

El PSPV-PSOE ha posat en valor la inversió de 10 milions d’euros que el Govern d’Espanya ha destinat a la recuperació de la costa de Castelló. El secretari general provincial, Samuel Falomir, ha destacat la labor del govern de Pedro Sánchez en la regeneració del litoral i l’esforç realitzat aquests últims cinc anys en comparació “amb el menyspreu continu que va patir la província per part del govern de Rajoy”.”Si el PP s’haguera preocupat del nostre litoral com ho ha fet l’executiu socialista la situació seria moltíssim millor”, ha declarat Falomir. En aquest sentit, ha recordat que fa poques setmanes es van finalitzar les obres d’estabilització de la platja de les Marines de Nules amb un pressupost de més de quatre milions d’euros i que ara està en marxa la redacció dels projectes constructius de les platges de Moncofa. Anteriorment, es van invertir més de sis milions d’euros en l’estabilització del front litoral de la Llosa i Almenera. “Fins al moment s’han invertit 10 milions d’euros en el nostre litoral i al llarg de l’any està previst que es liciten les obres dels projectes de regeneració de Moncofa, Xilxes i Borriana per un import de 18 milions d’euros”. El projecte d’Almassora també està en fase inicial.

 

Falomir s’ha preguntat que, “si per al PP això és abandonar la província, quina opinió té referent a la inversió patètica de zero euros dels governs del PP de l’Estat”. “Estem d’acord d’anar units per a reivindicar les inversions que necessita la província, però Marta Barrachina és la menys indicada per a fer-ho perquè calla quan governa el PP i insulta i crispa quan el PSOE està al capdavant de l’executiu”.

 

El líder socialista ha assenyalat que aquestes inversions demostren el compromís del Govern d’Espanya amb la província de Castelló i amb la recuperació del seu entorn natural i la seua compatibilitat sostenible amb usos econòmics. “El PSOE és l’únic partit que aposta pel futur de la nostra costa i pel benestar dels ciutadans de Castelló”.

 

Falomir ha finalitzat agraint al Govern d’Espanya la seua inversió en la costa castellonenca i ha assegurat que “des del PSPV continuarem treballant perquè la província tinga un litoral ampli, regenerat, segur i sostenible