SER Maestrat en directe

El PPCS aposta pel vot del 9 de juny per defensar els interessos de Castelló a Europa

El Partit Popular de Castelló (PPCS) ha intensificat la seva campanya electoral de cara a les eleccions europees del 9 de juny, centrant-se en escoltar les necessitats dels ciutadans als mercats de la província. La candidata del PPCS, María Ángeles Pallarés, ha destacat la importància d’aquesta proximitat amb els ciutadans per “construir junts una Europa que complisca amb la província”.

Pallarés ha subratllat el valor d’escoltar les opinions i preocupacions dels veïns de Castelló, afirmant que “cada crítica ajuda a construir un projecte millor, un projecte que majoritàriament vota la població, el del Partit Popular”. La candidata ha recorregut tant petits municipis com Canet lo Roig, el seu poble natal, com grans ciutats com Castelló, on la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, va iniciar la ruta de campanya.

La candidata del PPCS ha emfasitzat la necessitat de blindar els sectors productius de la província i garantir una Europa forta que escolte les seves necessitats. “El nostre objectiu és blindar els sectors productius i aconseguir-ho amb una Europa forta que escolte la nostra província”, ha declarat Pallarés. Ha criticat durament el govern actual del PSOE, acusant Pedro Sánchez de sotmetre Espanya als interessos de l’independentisme i de posar en perill la democràcia amb l’amnistia i la supressió del Poder Judicial.

Pallarés ha afirmat que el PPCS lluitarà per una Europa que protegeixi els interessos de Castelló, combatent les ingerències estrangeres, agilitzant la reforma de l’euroorde i promovent la independència i neutralitat de les institucions i mitjans de comunicació. També ha destacat la importància de protegir les víctimes del terrorisme i impulsar una nova Llei Electoral Europea.

“Enfront d’aquest atac històric als pilars de la nostra democràcia, alcem la veu de la sobirania popular per reivindicar l’Estat de dret a Europa i fer de la UE un bastió per als nostres sectors productius”, ha conclòs Pallarés. Ha animat els ciutadans a votar el 9 de juny per defensar els interessos de Castelló a Europa i assegurar un futur millor per a la província.