SER Maestrat en directe

El PP denuncia la insuficient assistència en salut mental per a xiquets i adolescents als centres educatius

N. de P.

La regidora del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Mercedes García, ha denunciat avui “la insuficient assistència que presta la Generalitat Valenciana en matèria de salut mental als centres educatius i destinada als nens i adolescents de la nostra ciutat”.

 

Mercedes García ha assenyalat que “diverses famílies de la nostra ciutat ens han traslladat la seva situació davant de problemes de trastorns de conducta, dèficit d’atenció, hiperactivitat o fins i tot tendències suïcides en els menors i que no reben l’atenció adequada, situació que afecta greument tant els menors com els seus companys de classe i professorat”.

 

Des de les files del Partit Popular l’edil ha manifestat la seva preocupació “davant un problema creixent i on la Generalitat Valenciana no està prenent les mesures oportunes”.

 

Mercedes García ha recordat que “a tot això s’hi suma la dramàtica situació del servei de salut mental de l’Hospital de Vinaròs, amb una manca de mitjans humans alarmant i que perdura en el temps amb l’agreujant dels perjudicis que aquesta situació provoca a les famílies”.

 

L´edil popular ha lamentat que “davant el patiment de les famílies i la desídia de la Generalitat ens trobem, com de costum, el silenci i la inacció de Guillem Alsina, que una vegada més omet el problema de famílies vinarossenques i es nega a reclamar a la Generalitat allò que necessiten els nostres veïns”.