SER Maestrat en directe

Lara Guadix, número 8 de la candidatura dels Socialistes de Vinaròs a les eleccions municipals.

N. de P.

Nascuda l’any 94, està graduada en ADE per la URV de Tarragona i actualment compagina la seua vida laboral amb la preparació d’oposicions per a l’Administració General de l’Estat.

Guadix és el reflex d’una generació de joves que es reivindica des de ben aviat a través del treball, com un vehicle de suport familiar i autoafirmació per tal d’obrir-se pas en la consecució d’oportunitats laborals i sous dignes per als joves del nostre país. És per això que reivindica amb orgull i dignitat la seua experiència laboral com professora de repàs, cuinera o dependenta en diversos establiments comercials. Situació que tants i tants joves de la nostra ciutat, comunitat i país, viuen dia rere dia i de vegades, en condicions laborals difícils.

Una dilatada experiència laboral real que de ben segur, representa el dia a dia de molts joves de la nostra ciutat per tal d’obrir-se camí a través de les oportunitats, l’esforç i el treball digne i que a més a més, compagina amb el seu activisme a través de CCOO i la implicació en diferents aspectes orgànics de Joves Socialistes i del PSPV-PSOE.