SER Maestrat en directe

El Partit Popular de Vinaròs critica la gestió del Partit Socialista i denuncia falta de pressupost per a 2023

Juan Amat, portaveu del Partit Popular de Vinaròs, ha criticat avui la “absoluta dejadez” del govern municipal liderat pel Partit Socialista. En una roda de premsa convocada per donar inici al curs polític, Amat ha recordat que fa poc més d’un mes, l’equip de govern acusava la oposició de “tenir segrestat l’Ajuntament” simplement per no haver votat segons les seves preferències.

Amb el primer Ple Ordinari d’aquesta legislatura previst per demà, el portaveu popular ha lamentat que l’ordre del dia estigui buit, sense abordar temes urgents o problemàtiques de la ciutat. A més, ha assenyalat que Vinaròs encara no disposa de pressupost per a 2023, malgrat ser ja final d’agost.

Amat ha criticat durament la gestió de l’actual alcalde, el senyor Alsina, acusant-lo d’inoperància i falta d’alternatives. També ha fet referència a la pèrdua de subvencions, com la destinada a les pistes de vòlei, i ha instat a l’equip de govern a ser transparents i informar sobre aquestes qüestions.

Finalment, des del Partit Popular han anunciat que presentaran una sèrie de mocions al setembre per intentar posar fi a la “irrelevància” en la gestió municipal i han ofert la seva mà tendida per treballar conjuntament amb la resta de partits de l’oposició.