SER Maestrat en directe

El Festival Vinaròs Arts Escèniques torna amb una proposta de circ innovadora: Arrisc-ARTE

El setembre comença amb novetats a Vinaròs. Del 1 al 3 de setembre, la pèrgola del passeig de Colom serà l’escenari de tres espectacles de circ de gran nivell, sota la proposta Arrisc-ARTE. Aquests espectacles, premiats a nivell nacional, prometen sorprendre amb equilibris i malabarismes que desafien la lògica.

Paula Cerdà, regidora de Cultura, ha subratllat la decisió d’optar per aquest nou format, amb l’objectiu d’evitar la saturació d’actes durant l’estiu i estendre la temporada alta fins al setembre. El festival s’iniciarà divendres amb “Ambulant” de La Fam, inspirat en els circs del segle XX. Dissabte serà el torn de “Latas” de D’Click, amb equilibris realitzats amb llaunes. Finalment, diumenge es presentarà “Maña” de Manolo Alcántara, amb equilibris sobre una estructura de fusta.

Les actuacions, amb accés lliure, començaran a les 22:30h a la pèrgola del passeig de Colom. Es fa una crida al respecte i silenci, ja que la complexitat d’algunes maniobres requereix gran concentració per part dels artistes.