SER Maestrat en directe

El III Concurs de Fotografia del GAL Maestrat Plana Alta arriba a la fase final amb 70 imatges seleccionades

El Grup d’Acció Local Maestrat Plana Alta ha rebut 83 imatges per al seu III Concurs de Fotografia, amb l’objectiu de destacar els millors aspectes dels 24 municipis que formen part de l’agrupació. D’aquestes, s’han seleccionat 70 imatges, presentades per 34 participants, que han passat a la fase final després d’eliminar aquelles que no complien les condicions establertes en les bases del concurs.

El diputat de Promoció Econòmica, Domingo Giner, ha destacat la importància de donar a conèixer el patrimoni local a nivell nacional: “Tenim molt del que sentir-nos orgullosos i volem que es conegui a tot arreu”. Sota el lema ‘El millor del meu poble: el nostre patrimoni’, els participants han capturat la bellesa i singularitat dels seus municipis.

En les properes setmanes, un comitè de selecció format per experts i representants del GAL Maestrat Plana Alta triarà les tres fotografies guanyadores. El procés de selecció es completarà durant el mes de juliol, i els resultats es faran públics abans del Dia Mundial de la Població, l’11 de juliol. Els premis inclouen 500 euros per al primer lloc, 200 euros per al segon i 100 euros per al tercer.

El concurs, obert a qualsevol persona major d’edat, va atraure una gran varietat de participants, reflectint la diversitat i la riquesa del territori. Les imatges presentades van des de paisatges naturals fins a elements culturals i arquitectònics, mostrant la vida i les tradicions locals.

Per a participar, els concursants havien de seguir el perfil @galmaestratplanaalta a Instagram, compartir les imatges amb el hashtag #elmillordelmeupoble i etiquetar al GAL. Les fotografies havien de ser originals i inèdites, capturades en un dels 24 municipis del GAL Maestrat-Plana Alta.

El president del GAL, Domingo Giner, ha felicitat tots els participants i ha subratllat el seu compromís amb la promoció del patrimoni local: “Volem visibilitzar el millor dels nostres pobles, allò que els fa únics i que més ens agrada, com les costums, la gastronomia, els llocs, les persones i les tradicions”.