SER Maestrat en directe

El director general de Turisme, José Manuel Camarero, fa el lliurament dels diplomes a les noves empreses i serveis de Maestrat, ànima interior distingits amb el segell  de qualitat turística SICTED

Maestrat, ànima interior, a marca turística de la destinació formada per Xert, Traiguera, Tírig, Sant Rafael del Riu, Sant Mateu, Sant Jordi, Rossell, Cervera del Maestre, Canet el Roig i Càlig, ha renovat el seu compromís amb la qualitat turística amb la certificació de quatre nous serveis turístics: 40.000 Aventures (Xert), Bodegas Peset (Traiguera), Tourist Info de Sant Jordi i Celler l’Estanquer (Canet lo Roig). En total són ja 27 els serveis turístics de la destinació certificats amb el segell de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Qualitat en Destinacions), un distintiu de la Secretaria d’Estat de Turisme, que garanteix el sistema integral i permanent de gestió de la qualitat i sostenibilitat turística.

Ruth Sanz, presidenta de l’Associació Maestrat, ànima interior, ha destacat a l’acte de lliurament, que “el treball excel·lent fet per tots els serveis distingits, del sector públic i privat, es reflecteix en l’oferta turística de la destinació, millorant la satisfacció i l’experiència dels qui ens visiten”.


Els 27 serveis turístics de Maestrat, ànima interior distingits amb aquest segell de qualitat són de l’àmbit tant públic com privat. Així, Oficines de Turisme, allotjaments rurals, restaurants, empreses d’experiències, han obtingut la certificació en complir amb els paràmetres requerits que inclouen formació, gestió interna, millores en el servei i en la destinació, i finalment superar una avaluació que certifica la implantació correcta d’aquest programa de qualitat.

Finalment Ruth Sanz destaca que “és fonamental el treball conjunt com a destinació turística, superant l’àmbit municipal, que s’està realitzant en Maestrat, ànima interior, amb projectes com la implantació del SICTED, on el sector públic i el privat tenen objectius comuns, compartint projectes”.


Al lliurament dels distintius, realitzat al Centre de Turisme de Castelló, el director general de Turisme, José Manuel Camarero ha agraït a tots els distingits el treball realitzat, i per l’aposta per la qualitat, la sostenibilitat i l’hospitalitat en els serveis oferits.