SER Maestrat en directe

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les X Jornades Culturals i Esportives

  • Entre el 29 i el 31 de maig, el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza les X Jornades Culturals i Esportives, oferint una variada programació d’activitats obertes a tota la comunitat educativa.
  • Aquest esdeveniment anual s’ha convertit en una cita molt esperada, amb l’objectiu de fomentar la participació i l’enriquiment cultural i esportiu de l’alumnat.

Les jornades s’iniciaran el dimecres, 29 de maig, a les 9.15h, amb una màster class de zumba dirigida per la reconeguda instructora Rebeca Bou. Aquesta sessió promet energia i diversió per a tots els participants. Més tard, entre les 11.45h i les 13h, els alumnes tindran l’oportunitat de gaudir de l’activitat ‘Roda la Roda’, on practicaran esport utilitzant bicicletes i patinets. A les 13.15h, es realitzarà una activitat literària amb apadrinament en el pati del col·legi i les zones enjardinades, fomentant la lectura i la interacció entre els diferents nivells educatius.

El dijous, 30 de maig, la programació començarà a les 9.20h a l’Edifici Social amb una xarrada motivacional a càrrec de María José Llorach, dirigida a l’alumnat de primària. Al mateix temps, els més petits gaudiran d’un taller creatiu impartit per l’artista peniscolà Sergi Cambrils al col·legi. A les 11.45h tindrà lloc el I Concurs ExpressArt, seguit d’una sessió de lectura en la naturalesa a les 13.15h, una iniciativa per connectar amb l’entorn natural i promoure l’hàbit lector.

Les jornades conclouran el divendres, 31 de maig, amb l’exposició de dibuixos ExpressArt al gimnàs del col·legi i el lliurament de premis. Finalment, a les 12h, se celebrarà el Festival ‘Tu sí que vals’ a l’Auditori Municipal, on es mostraran els talents dels alumnes en un ambient festiu. Aquestes activitats no només celebren la cultura i l’esport, sinó que també reforcen els llaços comunitaris dins del col·legi.