SER Maestrat en directe

El Carnaval de Vinaròs reviurà amb el «Vinaròs Remember Festival» el 1 de juny

El Vinaròs Remember Festival reviurà la màgia dels 90 i 2000 a la Carpa de l’Atlàntic

“El ‘Vinaròs Remember Festival’ torna per a encendre els cors amb els ritmes inoblidables de la millor música dels 90 i 2000. Aquest esperat esdeveniment musical es durà a terme el 1 de juny de 2024 en el passeig de l’Atlàntic de Vinaròs, des de mitja vesprada fins a la matinada.

Després de l’èxit aclaparador de l’edició passada al novembre, on quasi 3000 persones es van reunir per a reviure els millors moments de la música remember, el ‘Vinaròs Remember Festival’ torna amb més energia i promet una experiència inigualable per als amants d’aquest gènere musical.

El Festival té com a objectiu atraure a espectadors de les províncies de Castelló i Tarragona, convertint Vinaròs en l’epicentre de la nostàlgia i la diversió. Amb una alineació acuradament seleccionada de DJs de les millors discoteques de la Ruta com Pont Aeri, Pirámide, TNT, Masia, Chasis o Materia, faran vibrar a tots els assistents amb els clàssics que van marcar aquesta era musical.

Les entrades per al ‘Vinaròs Remember Festival’ estaran disponibles pròximament a la pàgina web oficial del Carnaval de Vinaròs. Així que, prepara’t per a submergir-te en una atmosfera de nostàlgia, ritme i alegria al ‘Vinaròs Remember Festival’. No t’ho perdis!

Per a més informació i actualitzacions, visita la pàgina web del Carnaval de Vinaròs o les principals xarxes socials.”