SER Maestrat en directe

El Carnaval de Vinaròs 2024 presenta la programació i novetats

El Carnaval de Vinaròs 2024, que tindrà lloc del 27 de gener al 12 de febrer, s’apropa amb importants novetats i una promesa d’espectacularitat sense precedents. Christian Rubio, president de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC), juntament amb la regidora Carla Miralles i altres col·laboradors, han presentat una programació amb enfocament en la innovació i la tecnologia, especialment per a la Gran Gala de Reines i Reis del 3 de febrer. Aquest any, el Carnaval iniciarà amb l’esdeveniment ‘Mithology’ de la Stardust Company el 27 de gener, seguit del tradicional pregó i l’entrega simbòlica de claus a Carnestoltes. Destaca la incorporació d’un nou acte gastronòmic, una fideuà popular, en honor a les reines i reis infantils. El festival també comptarà amb la segona edició de ‘Vinaròs de tapa en tapa’ i l’obertura d’un museu del carnaval. Amb aquests actes, el Carnaval de Vinaròs es consolida com un esdeveniment clau, barrejant tradició i modernitat, assegurant una experiència única per als assistents.

El Carnaval d’aquest any promet ser més espectacular que mai amb la Gran Gala de Reines i Reis el 3 de febrer. Amb entrades ja a la venda en línia, l’esdeveniment tindrà lloc en els terrenys de l’empresa Brial al carrer Sant Francesc. Enguany, l’escenografia, inspirada en la Grècia Clàssica i dissenyada per Ricardo Alcaide, comptarà amb un escenari que emula el Partenó d’Atenes, pantalles grans i una plataforma giratòria de 6 metres. A més, hi haurà millores significatives en il·luminació i so, gràcies a l’empresa d’audiovisuals liderada per Miguel Angel Torrejón.

La gala inclourà una festa post-esdeveniment amb DJs i foodtracks. David Inlines, creador de continguts, ha integrat vídeos sincronitzats amb la música, reflectint el tema central del carnaval. A més, el 4 de febrer, hi haurà una trobada de batucades i la gala infantil, juntament amb la Gala Drag Queen. Les activitats continuen fins al 9 de febrer amb desfilades, festes temàtiques i concursos.

La novetat d’enguany és un acord amb Amazon per gravar un documental de 60 minuts sobre el carnaval, que es trasmetrà a Amazon Prime Video. També hi haurà retransmissions a RAI i Àpunt. Amb aquestes innovacions, el Carnaval d’enguany està preparat per ser un esdeveniment inoblidable.