SER Maestrat en directe

Declaracions presidenta provincial PPCS Marta Barrachina

 

  • Marta Barrachina, presidenta provincial del PPCS, ha acusat el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, de “burlar-se de tots els castellonencs i els espanyols” utilitzant la Moncloa “per a representar el guió d’un obra de teatre en la qual ell, una vegada més, assumix el paper protagonista”

  • Per a la líder del PPCS, “hui el president del Govern ha consumat un espectacle lamentable en el qual ens ha volgut vendre el seu paper de víctima quan és l’únic culpable”. “La seua irresponsabilitat ens ha convertit en focus internacional amb unes conseqüències molt greus per a la imatge del nostre país”.

  • Ha portat el seu relat fins a conseqüències tristament històriques utilitzant fins i tot la figura del Rei per a representar el seu suposat paper de víctima”. “Espanya mereix líders que la defenguen, no que la humilien, i Pedro Sánchez ha demostrat que no hi ha límits si es tracta d’enaltir el seu poder messiànic”

  • La presidenta provincial del PPCS reivindica un president “capaç de treballar per Castelló i per Espanya”. Exigix l’elaboració d’immediata dels Pressupostos Generals de l’Estat. Li reclama el compliment de les seues obligacions “com a qualsevol treballador” i li demana “deixar treballar a la Justícia. La llei és igual per a tots”

    • Per a Marta Barrachina, “no hi ha lleis a la carta ni mordassa per als mitjans de comunicació”. “La llibertat és eixe dret que tant ens va costar aconseguir i que ara Pedro Sánchez perseguix per a silenciar-ho”. “Li recordem que gràcies a grans partits, com ho va ser el seu, hui gaudim d’una de les 24 democràcies plenes del món”. “No la grapege”

    • La província, la Comunitat Valenciana i Espanya tenen en el PP la garantia de la responsabilitat, el compromís i el treball”. “Som ciutadans que s’esforcen cada dia perquè este país tire avant. Amb esforç i sacrifici, perquè a Espanya la fan gran els qui s’empren de sol a sol i no els qui es prenen cinc dies per a reflexionar per a tractar de llavar la seua imatge. Perquè hui Pedro Sánchez ha demostrat que està afonat”