SER Maestrat en directe

La Diputació de Castelló destaca el gran èxit de La Volta Femenina i mostra el seu suport a esta carrera per contribuir a promocionar la província

  • El diputat d’Esports, Iván Sánchez, participa en l’acte de lliurament de premis de la segona etapa d’esta prova esportiva a Moncofa i enaltix “l’esforç, la valentia i el bon treball realitzat per les ciclistes en els 118,3 quilòmetres del recorregut per a aconseguir pujar al podi”

  • La segona jornada a Castelló i tercera etapa de La Volta, partirà demà dimarts des de Llucena amb rumb a Terol “i travessarà terrenys exigents i espectaculars propis de la província de Castelló”, destaca el diputatCastelló, 29 d’abril de 2024La Diputació Provincial de Castelló ha destacat el gran èxit de La Volta Femenina i ha mostrat el seu suport a esta emblemàtica carrera per contribuir a promocionar la província. “Esta carrera ciclista suposa un magnífic aparador internacional per a potenciar el binomi turisme/esport, un esdeveniment únic que ens ha permés durant el dia de hui difondre i mostrar la imatge de la nostra província a milions d’espectadors i ensenyar-los el nostre destí com el millor enclavament per a la pràctica del ciclisme”.

Així s’ha referit el diputat d’Esports, Iván Sánchez, qui ha participat en l’acte de lliurament de premis de la segona etapa d’esta prova esportiva que ha tingut lloc a Moncofa, localitat on s’ha situat la meta de l’etapa celebrada este dilluns.

Nombrosos esportistes i aficionats al ciclisme han gaudit d’un final d’etapa vibrant. “L’esforç, la valentia el bon treball realitzat per les ciclistes en els 118,3 quilòmetres del recorregut per a aconseguir pujar al podi ha sigut admirable, amb un final de carrera ràpid i impressionant”, ha destacat el diputat d’Esports.

En este sentit, Iván Sánchez ha valorat la promoció turística i el revulsiu econòmic que suposa per a la província de Castelló l’arribada d’esdeveniments esportius internacionals com La Volta Femenina. “Esdeveniments com este, no sols atrauen turisme esportiu i desestacionalitzen l’activitat turística en la nostra terra, sinó que són una autèntica porta d’entrada d’oportunitats per als nostres 135 municipis”, ha ressaltat.La segona jornada a Castelló i tercera etapa de La Volta Femenina, partirà demà dimarts des de Llucena amb rumb a Terol. Una etapa de 130,2 quilòmetres que recorrerà gran part de l’interior de la província passant i “travessarà terrenys exigents i espectaculars propis de la província de Castelló”, ha destacat el diputat.

El trajecte de 130,2 quilòmetres mostrarà l’espectacularitat del paisatge castellonenc, oferint a les ciclistes i espectadors una experiència única en la Volta Femenina a Espanya. “Esta prova ciclista no sols promociona i promou l’esport, sinó que és una emocionant oportunitat per a destacar la bellesa natural del nostre territori”, ha finalitzat Iván Sánchez.