Crònica | Actuació estel·lar d’Alonso Escuder en el Campionat Autonòmic Aleví d’estiu

El nedador benicarlando, completava una actuació redona durant el cap de setmana amb 4 medalles d’or.

Quatre medalles d’or, quatre marques personals i quatre marques nacionals referendades en les quatre proves nedades. Aquest és el balanç d’Alonso Escuder i la seua entrenadora Carla Cornelles de la Final dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana que tenien seu al Campionat Autonòmic Aleví d’estiu celebrat a la piscina Esperanza Lag d’Elx.Alonso ha sigut el gran dominador de les proves d’estil lliure passant pel fons fins a l’alta velocitat, i demostrant una enorme progressió en tota la temporada. Escuder començava el seu programa amb la prova dels 400 metres lliures on va realitzar una marca de 4.44,97 (50 E), on des de l’inici va imposar a ritme de martell els seus parcials.En els 100 lliures aconseguia també la primera posició rebaixant la barrera dels 59 segons (58,96 50 E)  i ens els 200 lliures millorava tres segons la millor marca persona fins als 2.11,59 (50 E)Però el campionat reservava un dels moments en la prova reina de la velocitat, en una sèrie que no va decebre en les expectatives depositades. Cesar Alonso del Delfin, Alejandro Barrachina del Riba-roja i el propi Alonso Escuder brindaven una cursa rapidísima i igualada de principi a fi, on Alonso Escuder s’emportava l’or amb una marca de 26,75 50 E, tot i l’espectacularitat de la marca, només tres dècimes el van separar del segon classificat.D’aquesta manera Alonso Escuder estarà en unes setmanes a Ciudad Real per disputar el Campionat d’Espanya on acredita marca mínima en diverses proves.Des del Club Natació Benicarló volem felicitar a Alonso Escuder i la seua entrenadora Carla Cornelles pels seus resultats aconseguits, posant de rellevància el handicap de fer-ho en una situació llunyana a ser l’optima per entrenar.