SER Maestrat en directe

Concert del grup ‘Ebenistes’ a l’Auditori de Santa Magdalena

El proper dissabte, 20 d’abril, l’Auditori de Santa Magdalena es transformarà en un escenari vibrants d’harmonies i ritmes. A les 19h, el grup ‘Ebenistas’ portarà la seva fusió de bolero i cobla en un concert únic, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la localitat.

‘Ebenistas’ no és un grup convencional. Inspirats en una àmplia gamma de gèneres, des de la música contemporània fins al folklore llatinoamericà, fusionen els estils amb habilitat i passió. La seva proposta musical, amb temes i arranjaments originals, converteixen cada actuació en una experiència única.

El bolero, amb la seva melodia envoltadora i lletra apassionada, troba una nova dimensió en la màgia de ‘Ebenistas’. La cobla, amb la seva riquesa de sons tradicionals catalans, s’uneix amb harmonia al bolero, creant una fusió sorprenent i refrescant.

L’espectacle promet captivar al públic amb la seva varietat de ritmes i emocions. Des de la melancolia suau fins a l’alegria contagiosa, ‘Ebenistas’ ofereix una experiència musical que ressonarà en els cors dels espectadors.

L’entrada a aquest concert és completament gratuïta, oberta a tothom que vulgui gaudir d’una nit plena de música i bon ambient. No es necessita reserva prèvia, simplement arribar a temps per assegurar-se un lloc a l’Auditori de Santa Magdalena.

Amb ‘Ebenistas’, l’Auditori de Santa Magdalena es converteix en un lloc de trobada per a amants de la música de tots els estils. És una oportunitat per a la comunitat de Santa Magdalena i els seus voltants de connectar amb la riquesa de la cultura musical en un ambient acollidor i festiu.

Així que no us perdeu aquesta oportunitat única de viure una experiència musical inoblidable. Feu una ullada al vostre calendari i reserveu-vos el dissabte per a una nit de boleros, cobles i emocions a l’Auditori de Santa Magdalena.