SER Maestrat en directe

Comunicat Cadena SER Maestrat | Problemes informàtics a la nostra pàgina web

Benvolguts oients i usuaris,

Des de Cadena SER Maestrat volem informar-vos que, a causa de problemes informàtics imprevistos, la nostra pàgina web no està funcionant correctament en aquests moments. Concretament, hem detectat que un virus informàtic ha afectat els nostres sistemes, cosa que ha provocat interrupcions en el servei i dificultats en l’accés a la informació que habitualment us oferim.

Som conscients de la importància que la nostra web té per mantenir-vos informats de l’actualitat. Per aquest motiu, estem treballant intensament amb el nostre equip tècnic per solucionar aquesta incidència al més aviat possible.

Preveiem que, en un termini màxim de 48 hores, la nostra pàgina web tornarà a funcionar amb total normalitat. Durant aquest període, és possible que experimenteu dificultats en l’accés als nostres continguts o que la web no respongui de manera habitual. Us demanem comprensió i paciència mentre treballem per restablir el servei.

Entenem les molèsties que aquesta situació us pot ocasionar i us demanem disculpes sinceres per qualsevol inconvenient que aquest problema us hagi causat. Per a qualsevol consulta o informació addicional, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials. 

Gràcies per la vostra comprensió i suport continuat.

Atentament,

L’Equip de Cadena SER Maestrat