SER Maestrat en directe

Compromís denuncia la prohibició de l’ocupació de via pública pel govern d’extrema dreta al Grup de Suport a Palestina

La coalició Compromís a Vinaròs exigeix al govern municipal de dreta i extrema dreta que rectifiqui i permeti al Grup de Suport a Palestina realitzar les seves activitats a la via pública, i no se li denegui amb l’excusa que l’ajuntament vol mantenir-se al marge de qüestions d’àmbit internacional.

“És una vergonya que això estigui passant al nostre municipi, que ha encapçalat la lluita social per qüestions humanitàries, i ara haguem d’assistir a la censura de la via pública, perquè les iniciatives solidàries molesten al nou govern de dreta”, ha lamentat Paula Cerdà.

La portaveu de la coalició a Vinaròs ha avançat que “donarem suport a l’agrupació en tot el que puguem, i a les protestes que s’organitzin perquè aquest govern que va arribar d’una manera impropia al nostre ajuntament, rectifiqui i doni el permís que es necessita”.

La Regidoria d’Obres i Serveis, liderada per VOX, ha estat la responsable de la negativa al permís, però “no podem oblidar que el govern municipal està format per tres partits, amb el PP i el PVI a l’alcaldia. La responsabilitat de tota la han d’assumir, la censura és per part dels tres, i aquesta és la imatge que estem donant de Vinaròs”, ha lamentat la portaveu valencianista.

El Grup de Suport a Palestina ha sol·licitat l’ocupació per al pròxim dia 4 de maig per celebrar una jornada de solidaritat amb el poble palestí, i “donarem suport perquè així sigui, i no haguem d’esperar la censura ni una vegada més al nostre municipi”.