SER Maestrat en directe

Comencen les obres d’adequació del pàrquing que donarà servei al Mercat

 

N. de P:

S’habilitaran els 1.500 metres quadrats de la parcel·la, que tindrà capacitat per a 67 vehicles.

En menys de dos mesos, el centre de Benicarló comptarà amb una nova zona d’aparcament que cobrirà les necessitats d’estacionament dels venedors i usuaris del Mercat de Benicarló.

Els treballs d’adequació del solar, ubicats al carrer de Joan Carles I, han començat amb la neteja i desbrossament del solar i l’enderrocament de les edificacions interiors. Posteriorment, s’enderrocaran els murs exteriors, se soterrarà el cablejat elèctric i es construirà un mur interior per a separar el pàrquing de les propietats privades que limiten amb l’aparcament.

Finalment, es pavimentaran els 1.500 metres quadrats de superfície de la parcel·la. En total, s’habilitaran 67 places d’aparcament.

Pel que fa a la palmera monumental de grans dimensions que es troba a l’interior del solar, es mantindrà en la seua ubicació actual i es construirà un escocell amb la suficient amplitud per a protegir-la del pas dels vehicles.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha expressat la seua satisfacció per l’inici d’unes obres que, ha dit, «mostren el compromís de l’equip de govern amb la revitalització del Mercat i de tota la zona centre de la ciutat».

Xaro Miralles ha subratllat que «si sumem la inversió en l’adequació d’aquest pàrquing, que és de quasi 150.000 euros, i les obres de millora de l’entorn del Mercat, que és de prop de 400.000 euros, resulta que estem invertint vora 550.000 euros en la millora de la imatge del Mercat i també en el seu paper com a peça clau en el desenvolupament econòmic de la ciutat».