SER Maestrat en directe

Podcast | Carlos Mazón visita Benicarló: «Continuarem treballant per a compensar les polítiques agràries del govern d’Espanya»

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha manifestat que el PPCV “continuarà treballant per a compensar les polítiques agràries del govern d’Espanya i la seua falta de suport a la Unió Europea” després d’un esmorzar que ha mantingut amb representants del sector agrícola a Benicarló.

 

Carlos Mazón ha subratllat que des del PP “continuarem treballant i redoblant esforços davant la falta de seguretat en el camp i la competència deslleial que patixen els productes agraris de la nostra Comunitat perquè no reben el mateix tracte que els de fora”. En eixe sentit, ha traslladat tot el suport del PPCV al sector primari valencià “que tants èxits ha de donar en esta localitat i en tota la Comunitat”, així com el seu compromís per a continuar impulsant els productes agraris d’este municipi com la carxofa.

 

Així, s’ha referit al canvi de govern en la Comunitat Valenciana “amb el qual Benicarló avança” i s’ha referit a algunes de les mesures posades en marxa des de la seua arribada a la presidència del Consell com l’augment de les assegurances agràries “per a compensar les polítiques de la Unió Europea i el govern d’Espanya que aboquen al camp a la seua desaparició”.

 

Per a Mazón, en el PP “sí que defenem les seues necessitats i lluitem al seu costat perquè creiem en el camp, creiem en els nostres agricultors i creiem que sense sector primari no hi ha futur” i ha posat en contraposició “els anys de desistiment del Govern de Pedro Sánchez que no ha alçat la veu davant les institucions europees”.

 

Mazón ha reiterat que en el PP “continuarem exigint els controls en origen, el tractament de fred per a totes les importacions de cítrics, un major control de les fronteres per a evitar l’entrada de plagues o malalties o la falta de reciprocitat en l’ús de productes fitosanitaris que fan que els nostres productes competisquen en desigualtat enfront de tercers països”.

 

D’esta manera, el president del PPCV ha afirmat que “este 9J ens juguem molt, ens juguem una veu que realment defenga als agricultors a Brussel·les, que mire pels seus interessos i que no done l’esquena al que hem aconseguit fruit de la nostra tradició, història i bon fer”.

 

Igualment, ha fet referència al canvi polític produït a Benicarló i ha subratllat que “Benicarló avança amb un nou passeig marítim i un nou alcalde” i ha assenyalat que “esta localitat continuarà avançant de la mà del Partit Popular”.