SER Maestrat en directe

Benicarló prepara un Pla d’enfortiment per revitalitzar el seu teixit comercial

  • La Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica de Benicarló té la intenció de revisar i reactivar el teixit comercial del municipi amb una sèrie de línies estratègiques i programes d’actuació.

Segons ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, el comerç i els serveis no només tenen la funció de vendre productes i serveis, sinó que també aporten beneficis com fomentar les relacions socials, impulsar la vida als carrers i donar caràcter emblemàtic a determinats establiments que poden ser atractius turístics.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Benicarló vol revisar el model de dinamització comercial actual i treballar en la reactivació i la modernització del teixit comercial. Aquesta iniciativa s’emmarca en el Pla d’enfortiment del comerç i el mercat.

El pla d’acció que es desenvoluparà es basarà en una sèrie d’eixos i línies estratègiques per construir propostes d’actuació pràctiques i amb la implicació directa del sector privat. A més, es mantindrà una estreta col·laboració amb l’associació de Restauració Benicarló, la Unió de Comerços i el Mercat Central de Benicarló per conèixer la realitat de cada sector i preparar les accions estratègiques necessàries.