SER Maestrat en directe

Benicarló inicia la digitalització del seu comerç amb el programa “Benicarló impulsa el teu comerç”

Aquesta setmana, Benicarló ha donat inici al seu nou programa d’innovació comercial, anomenat ‘Benicarló impulsa el teu comerç’. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és facilitar la integració de les últimes tecnologies en els comerços locals, amb la finalitat d’augmentar la seva productivitat i competitivitat.

La Regidoria de Promoció Econòmica ha estat l’entitat impulsora d’aquesta proposta, que ha estat rebuda amb gran entusiasme pel sector comercial de la ciutat. La prova d’aquesta acollida positiva és que les 15 places disponibles per a participar en el programa ja han estat completades.

Amb aquesta acció, es busca no només modernitzar tecnològicament els establiments de Benicarló, sinó també oferir assessorament tècnic als comerciants i autònoms perquè puguin incrementar les seves vendes i, per tant, els seus beneficis.

El programa, que té el recolzament de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, s’estendrà durant els mesos de setembre i octubre. Els participants rebran tres sessions de formació grupal i vuit sessions individualitzades, adaptades a les necessitats específiques de cada comerç.