SER Maestrat en directe

Alcalà de Xivert mostra la seva solidaritat amb el Marroc després del devastador terratrèmol

La localitat d’Alcalà de Xivert va demostrar ahir la seva solidaritat amb el poble marroquí, que està patint les conseqüències d’un terratrèmol devastador que ha causat la mort de més de 3.000 persones. En resposta a aquesta tragèdia, l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha organitzat una recollida de materials per ajudar a les zones afectades.

Unes dues-centes persones es van congregar a la plaça de l’Església, amb una destacada presència de la comunitat marroquina local, per mostrar el seu suport i solidaritat. Malena Herrera, regidora d’Integració, ha expressat les condolences de l’Ajuntament i ha afirmat que “la nostra població marroquina és una part integral de la nostra societat i volem assegurar-nos que sàpiguen que estem amb ells en aquest moment difícil”.

L’Ajuntament ha establert un punt de recollida en col·laboració amb la Mesquita Al Hidaya d’Alcalà. Els ciutadans poden donar roba d’abric, mantes, bolquers, tendes de campanya, sacs de dormir, calçat i productes d’higiene personal. La recollida tindrà lloc el divendres 15 i el dissabte 16 de setembre, de 10.00h a 19.00h, en el vestíbul de l’Espai d’Oci d’Alcalà.

Es fa una crida a tots els residents a participar i mostrar la seva solidaritat amb el poble marroquí en aquests moments tan difícils.