SER Maestrat en directe

Benicarló inaugura la Setmana de la Joventut amb Jornades de Convivència Educativa

Benicarló inaugura les Jornades de Convivència Educativa i Social en el marc de la Setmana de la Joventut

Avui, l’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdà, ha obert les Jornades de Convivència Educativa i Social, una iniciativa organitzada per la Regidoria de Joventut en col·laboració amb l’associació Vinacae. Aquest esdeveniment té com a objectiu abordar qüestions rellevants per a la joventut, especialment en l’àmbit educatiu, com l’educació emocional, digital i sexual.

En la seva intervenció, l’Alcalde ha destacat la importància d’aquestes temàtiques per al desenvolupament dels joves i la construcció d’una societat més tolerant i pacífica. A més, ha encoratjat la participació dels joves en les jornades i els ha convidat a continuar lluitant per uns valors de convivència real.

Les Jornades de Convivència Educativa són el primer esdeveniment d’una setmana plena d’activitats programades en el marc de la Setmana de la Joventut de Benicarló. Durant dos dies, l’Auditori Pedro Mercader acollirà activitats formatives i educatives per a alumnes de primària i secundària, així com per a públic familiar.

A més, durant tota la setmana es duran a terme activitats gastronòmiques, educatives i esportives. Destaquen una demostració gastronòmica per a joves a càrrec dels xefs Ivan Aleman i Anay Bueno, una xarrada sobre els orígens de Benicarló, una jornada de promoció de l’esport i la Fira Intercomarcal d’Oferta Formativa, que informarà sobre els estudis postobligatoris disponibles en la zona.

La Setmana de la Joventut de Benicarló s’erigeix com una oportunitat per al creixement i l’aprenentatge dels joves, així com per a la promoció d’un estil de vida saludable i la convivència en la comunitat.