SER Maestrat en directe

El PP de La Jana demana a Sánchez que compleixi els darrers 48 quilòmetres de l’autovia de l’interior

El PP de La Jana exigeix el compliment de l’autovia de l’interior, bloquejada pel PSOE

El president del Partit Popular de La Jana, César Simó, ha alçat la veu per reclamar al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, el compliment dels compromisos assumits amb l’interior del país. Especialment, ha posat el focus en l’execució dels últims 48 quilòmetres de l’autovia de l’interior que connecten la localitat amb Vilanova d’Alcolea.

Aquest tram de l’A7 ha quedat pendent d’executar després que el PSOE arribés al Govern d’Espanya i bloquegés la inversió de 349,7 milions d’euros promesa pel Partit Popular. “Hem esperat prou temps que Sánchez recordi el nostre municipi i els pobles que defensen amb raó l’execució d’aquesta infraestructura. Després de més d’un lustre, el projecte continua sent una promesa incomplerta”, ha declarat Simó.

El president del PP de La Jana ha destacat la necessitat d’oportunitats equitatives per als municipis de l’interior, denunciant la discriminació generada pel PSOE amb la seva política de bloqueig i veto. “Castelló mereix una connexió per l’interior tan necessària com la que gaudeix en la costa”, ha subratllat.

El compromís per a la construcció d’aquest tram d’autovia es va establir durant el govern del Partit Popular, liderat per Mariano Rajoy, l’any 2018. Amb un pressupost de gairebé 350 milions d’euros, aquesta infraestructura hauria d’executar els trams pendents entre Vilanova d’Alcolea i La Jana, proporcionant una via segura i impulsant el desenvolupament econòmic de la regió.

Simó ha assegurat que continuaran lluitant per un futur prometedor per a la comarca i tot l’interior de la província, rebutjant els vetos i les mentides imposats pel PSOE. “No ens silenciaran”, ha afegit.

El projecte, que inclou connexions entre Vilanova d’Alcolea, Les Coves de Vinromà, La Salzadella i Traiguera, preveu una inversió important per millorar la xarxa viària de la regió, afavorint el desenvolupament econòmic i la seguretat dels ciutadans.