SER Maestrat en directe

Benicarló impulsa un programa de digitalitació del comerç

N. de P.

El projecte ‘Benicarló impulsa el teu comerç’ pretén facilitar la incorporació de les noves tecnologies entre els establiments comercials i millorar la seua productivitat i competitivitat

La regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, ha presentat avui una iniciativa per a promoure la transformació digital dels comerços de Benicarló. Es tracta del programa ‘Benicarló impulsa el teu comerç’, un projecte d’innovació comercial que pretén facilitar la incorporació de les noves tecnologies per tal de millorar la productivitat i la competitivitat dels comerços de Benicarló.

Sonia Foix ha subratllat que «amb aquest programa pretenem actualitzar tecnològicament el teixit empresarial de Benicarló i proveir els comerços i autònoms d’assessorament tècnic per tal d’augmentar les seues vendes i beneficis».

El programa, que compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme,  s’impartirà durant els mesos de setembre i octubre i constarà de tres sessions de formació grupal i vuit sessions de formació individualitzada per a cadascun dels comerços que hi participen.

Les inscripcions per a participar-hi estaran obertes del 7 d’agost al 7 de setembre a través del formulari de la pàgina web www.benicarloimpulsa.es. Atés que el nombre de places és limitat, la matrícula es farà per rigorós ordre d’inscripció.

La regidora ha convidat empreses i comerços locals a participar en aquest programa «que, a més d’incrementar la visibilitat i l’abast dels establiments, també suposarà una millor experiència per als clients i permetrà el xicotet comerç competir amb les grans empreses i adaptar-se a les noves tendències», ha conclòs.