SER Maestrat en directe

Benicarló celebra el Dia del Llibre amb una àmplia programació al centre de la ciutat

  • Llibreries, floristeries, centres educatius i associacions han participat en la fira, ubicada al passeig de Ferreres Bretó, amb activitats durant tota la jornada.

La Fira del Llibre ha estat el punt d’interès principal a Benicarló en el Dia del Llibre, amb la participació activa de llibreries, floristeries, centres educatius i associacions al passeig de Ferreres Bretó, omplint el centre de la ciutat d’activitats relacionades amb la lectura i la cultura.

El regidor d’Educació, Carlos Delshorts, ha destacat la importància de jornades com aquesta per a promoure el valor del llibre i de la cultura, al mateix temps que dinamitza el centre de Benicarló.

A més de les diverses activitats organitzades, la fira ha comptat amb la presència de catorze escriptors disposats a signar exemplars durant tot el dia. La inauguració ha estat acompanyada per la batucada del CEIP Eduardo Martínez Ródenas, donant inici a una jornada plena d’entreteniment i cultura.

Els visitants han pogut gaudir de contacontes, tallers d’escriptura, venda de llibres solidaris, roses, espais de lectura i micròfon obert, així com una ludoteca amb jocs per als més petits. Ràdio Benicarló ha transmès des de la fira el seu magazín diari ‘Veus de Casa’, amb entrevistes als protagonistes del dia.

Durant el matí, els centres educatius de primària han assistit a una representació teatral a càrrec de Felip Kervarec, mentre que els usuaris de la Residència i Centre de Dia El Collet han interpretat l’obra ‘Nuestros cacharros’.

Per a tancar la jornada, està prevista l’entrega dels Premis Benilectors als usuaris de la Biblioteca Manel Garcia Grau que més llibres han demanat en préstec durant el 2023.