SER Maestrat en directe

Benicarló anuncia 17 espectacles per a la Temporada de Teatre 2024

Josep Maria Flotats, Carles Alberola i Alfred Picó i Las Niñas de Cádiz brillen a la cartellera teatral de Benicarló

El regidor d’Arts Escèniques, Carlos Delshorts, i el tècnic de Cultura, Rafa Sánchez, han presentat avui la Temporada de Teatre de Benicarló, que destaca pel seu ventall variat d’opcions, incloent onze muntatges de companyies locals.

La temporada, que s’inaugura el proper 6 d’abril i es prolongarà fins al 27 de juliol, ofereix un total de 17 espectacles que ompliran l’agenda cultural benicarlanda. L’Auditori Pedro Mercader serà l’escenari principal, tot i que també s’han programat representacions en altres espais com els jardins del Mucbe o al Magatzem de la Mar.

Carlos Delshorts ha expressat el seu orgull per presentar una temporada tan completa, que ofereix des de muntatges íntims fins a grans produccions, comèdies i monòlegs, dirigides a tot tipus de públic, des de les famílies fins als adults.

La temporada s’inicia amb “El que ens dona la terra”, de Puro Teatro, el dissabte 6 d’abril, seguit pel monòleg d’Eugeni Alemany, “A ningú que li passe”, el dissabte 13.

Destaca també “La Disputa”, amb Josep Maria Flotats i Pep Planas, el dissabte 27 d’abril, on es representarà un enfrontament dialèctic entre Voltaire i Rousseau. Altres espectacles destacats inclouen “L’últim ball”, amb Alfred Picó i Carles Alberola, i “Las bingueras de Eurípides”, amb Las Niñas de Cádiz.

La resta de la temporada inclou una àmplia gamma d’espectacles, des de “Revolta a l’escenari”, de Diabolus Teatre, fins a “Una de romanos”, l’obra de teatre de final de curs del Grup de Teatre Afanias.

Els abonaments per a la temporada, que inclouen “La disputa”, “L’últim ball” i “Las bingueras de Eurípides”, estaran a la venda del 9 al 12 d’abril. A partir del 13 d’abril, es podrà adquirir entrades individuals per a cada espectacle, tant en línia com de forma presencial.

La venda d’entrades per als espectacles fora de l’abonament es gestionarà directament per cada companyia.