SER Maestrat en directe

Alcossebre acollirà el lliurament de les Banderes Blaves 2024 de la Comunitat Valenciana

  • El pròxim 27 de maig, Alcossebre serà el lloc de celebració de l’acte de lliurament de les Banderes Blaves 2024 per als municipis i ports esportius de la Comunitat Valenciana.
  • L’esdeveniment tindrà lloc a les 12.00 h a la pinada de la platja del Carregador i comptarà amb l’assistència de representants de 60 municipis i ports esportius que han aconseguit aquest prestigiós distintiu de qualitat ambiental atorgat per la Fundació ADEAC.

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, és l’encarregada d’organitzar aquesta cerimònia. L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha expressat el seu orgull pel fet que el seu municipi sigui l’amfitrió de l’acte, destacant que “és un honor per al nostre municipi acollir aquest acte i un reconeixement a les platges d’Alcossebre”.

En particular, Juan ha subratllat que la platja del Carregador ha mantingut la Bandera Blava de manera ininterrompuda durant 38 anys, una fita que la situa entre les poques platges d’Espanya amb aquesta distinció constant. Aquesta continuïtat reflecteix el compromís d’Alcossebre amb la qualitat ambiental i la cura de les seves platges.

L’acte de lliurament de les Banderes Blaves és una celebració important que posa en relleu l’esforç dels municipis i els ports esportius per mantenir uns estàndards elevats de qualitat, seguretat i serveis a les seves zones costaneres. Les Banderes Blaves són un reconeixement a la gestió sostenible i la preservació del medi ambient, aspectes clau per al desenvolupament turístic i la protecció del litoral.

Amb la celebració d’aquest esdeveniment a Alcossebre, es posa en valor el treball conjunt de les administracions locals i autonòmiques per promoure un turisme responsable i respectuós amb el medi ambient, assegurant que les platges i els ports esportius continuïn sent espais d’excel·lència per a residents i visitants.