SER Maestrat en directe

Alcalà-Alcossebre Reincorpora a la Comissió Permanent del Patronat de Turisme

Alcalà-Alcossebre ha estat reincorporat a la Comissió Permanent del Patronat Provincial de Turisme Castelló Costa Azahar, representant als municipis costaners de la província juntament amb Castelló, Benicàssim, Orpesa i Borriana. En la sessió constitutiva celebrada avui, també s’ha nomenat a l’Alcalde Francisco Juan com a vocal del Consell Ple del Patronat, càrrec que ha delegat en la regidora de Turisme, Alejandra Roca.

Roca va expressar positivament aquest nomenament, destacant la participació directa del municipi en decisions clau per al desenvolupament d’iniciatives turístiques per part de la Diputació. “Som un dels principals destins turístics de la província, i el nostre objectiu és seguir desenvolupant iniciatives que millorin els nostres recursos per ser més competitius turísticament”, va afirmar, subratllant el potencial del municipi basat en recursos naturals i patrimonials.

Alcalà-Alcossebre, reconegut com a Municipi Turístic segons la Llei de Turisme de la Generalitat Valenciana, busca enfortir la seva presència i veu en l’àmbit turístic provincial després de la seva absència en la legislatura anterior.