Benicarló promociona el polp i les seues jornades gastronòmiques a Alicante Gastronómica

Aquest cap de setmana, Benicarló ha estat present a Alicante Gastronómica, una de les fires més importants del sector alimentari i turístic, per promocionar les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja, un esdeveniment gastronòmic que ressalta la riquesa dels productes marins locals.

El cuiner del Parador de Turisme de Benicarló, Jorge Román, ha estat l’encarregat de representar la ciutat, oferint una presentació culinària sobre el polp, un dels productes més emblemàtics de la gastronomia benicarlanda. Román ha destacat les múltiples formes de preparació del polp, així com la seua importància dins de la tradició pesquera de la zona, captivant l’atenció dels assistents amb plats que han combinat tradició i innovació.

Alicante Gastronómica és una fira de referència en el sector gastronòmic, on es reuneixen professionals, cuiners de prestigi, productors i amants de la cuina. La participació de Benicarló ha servit per a promocionar no només les Jornades del Polp, sinó també per a reforçar la imatge del municipi com a destinació gastronòmica de qualitat.

La presència a Alicante Gastronómica és només una de les moltes accions que Benicarló està impulsant per a donar visibilitat als seus productes locals.

Les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja encara s’allargaran fins al 3 de novembre, amb una àmplia oferta de pinxos, tapes i menús en 26 bars i restaurants de Benicarló.